Sunday, January 3, 2010

..sakit..

haisyhhh...
tibe² otak aku jadi blur...
sistem badan aku mcm nak shut down je rase...
ini belum start blaja...
dah dpat pressure...
kalo kawan² aku tahu ape yg berlaku dekat aku skrg,
mesti diorg ckap,
"padan muke!"

ye, memang padan muke aku...
kwn aku dah suh aku rest dulu,
fikir dlam² sblum bertindak...
tp, aku gatal gak nak terime...
x nak kehilangan kunun!!!

skrg?????
argghhhh....seksanye aku rase....!!!

padan muke, padan muke, padan muke....
huwaaa.....x nak buat lg dah.....
hnya ade 2 pilihan...
lepaskan dgn rela,
atau...
teruskan dgn kebahagiaan...

kalo boleh nak yg kedua tu...
tp dah sebulan lebih nie...
maseh gak mcm tu...
bile aku nak brubah,
bile dye nak brubah???

tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku chenta kamoo! ♥

sgt sedih... =[

3 comments:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

hye dear..sabar byk2 k babes~
cheer~

naffana said...

sengal...ade blog xhabaq kt ak no0~~~

MISH LOLIPOP said...

datang kesini dengan hajat menjemput tuan hamba ke blog hamba

 

Designed by Simply Fabulous Blogger Templates